27 d’octubre del 2010

Eduard "La Megapubilla"

La Mega Pubilla és una "gran dona" amant de la revista, del cabaret i el seu gran somni és actuar al mític Molino del Paral.lel de Barcelona.




Eduard Molina és La Mega Pubilla. Nascut el 1977 a Els Prats de Rei (Barcelona), es defineix com una persona inquieta i amant de l´espectacle. Va començar al pessebre vivent del seu poble natal i després ha actuat en nombrosos locals, teatres, discoteques... Ara el podem veure cada diumenge a les 20h. a La Cueva de Calabria, presentant "EL SHOW DE ARI Y LA MEGA PUBILLA"






"El que més m´agrada de Barcelona és que és una ciutat oberta, on puc expresar l´actor que porto dins i sobretot la llibertat en la que estic vivint. M´encanta el Raval -el meu barri- i Sant Andreu."


Que comenci el Show!!!


4 comentaris:

Liz ha dit...

ahora que ha vuelta a abrir el Molino, espero que pueda realizar su sueño

oscar ha dit...

Tant de bo pugi realitzar el seu somni.

Ara veig qui era qui es maquillava a aquella foto!

L'ATZUCAC ha dit...

Aquí hi ha fotos i història, pinta molt bé això Enric ! Espero que d'aquí ben poc, puguis fer un post relacionat amb aquest, on relatis la realització dels somnis de l'Eduard. Molta sort !

Rose ha dit...

Enric! I'm so impressed!

Acabo de veure els retrats. M'havia perdut uns quants. No pensava que publicaves tan sovint! Visitaré el blog sovint doncs!

M'han encantat. Tots són increibles. Els de l'Eduard Molina tenen un aire retro-cabaret que m'encanta, les floristes amb tant de color i aquella sensació de familiaritat amb les coses conegudes, la del nen i el skater parlen també per si soles, ja sé que sempre t´ho dic però és així, les teves fotos parlen. Tant debó surti un llibre de tot aquest projecte, me'l compro segur!

Publica un comentari a l'entrada