25 d’octubre del 2010

Carolina "floristes de la Rambla"

Flors Carolina és tota una institució a la Rambla. Des del 1888, cinc generacions de Carolines omplen de flors el "cor de la ciutat". Fins i tot, abans d´aquesta data -en la que van inaugurar la parada-, la primera de les Carolines ja venia flors pel carrer, a la Rambla davant el Liceu. El dia que trobin un moment, haurien d´escriure un llibre amb totes les historietes i anècdotes que han viscut. Lorca, Dalí, Reis d´Espanya i un llarg etc. han sigut clients seus i gracies a la seva ubicació, la parada ha estat un punt de trobada, on les nostres amigues ens reben sempre amb un gran somriure.












6 comentaris:

Sílvia Bel ha dit...

M'encanta! quantes flors!

Carolina Flowers ha dit...

No ens podiem imaginar que dins la teva càmara hi hagues tanta màgia, tan d' art i tan d' amor.Gràcies per aquestes fotografies tan meravelloses. Carolina Flowers Forever.

Rosa ha dit...

Estan guapísimas, me gusta la alegría que transmiten tanto las protagonistas como las flores que las envuelven.

Magdalena ha dit...

cuando llegue al barrio, Gala mi vecina me recomendo las flores Carolina, nunca olvidare un ramo bellisimo que compre a la misma gala para su cumpleaños y uno que vistió de maravilla mi pequeño piso cuando fueron a verme mis padres desde chile... que guapas las fotos, que bellos recuerdos

Anònim ha dit...

soc cliente de las carolina, FANTASTIC EL SEU TREBALL!!!
soc vei del barri del raval i clent !!!
gracies a elles cada ram es una gran obra d'art!!
m'encantan com treballen!!!
son genial, amables i son la llum i la alegria de la rambla!!
eduard ( la mega pubilla )

Anònim ha dit...

Entre tantas flores, tres muy especiales...

Publica un comentari a l'entrada